Hiji roll slag crusher

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Roller hiji Slag Crusher

1 Umum Perkenalan

runtuyan DGS-XXX slag roller tunggal crusher utamana dipaké pikeun crushing slag sahiji sistem slag conveying tutuwuhan kakuatan. crusher ngabogaan rarancang lumrah, struktur kompak, gaya crushing kuat, résistansi suhu luhur, airtightness alus, kinerja stabil sarta dipercaya, jeung ciri sakumaha otomatis-control slag ngurangan, sarta slag adjustable crushing granularity

Single crusher roller slag teu ngan bisa dipaké dina kaayaan slag kerja baseuh, tapi slag garing oge suhu luhur kaayaan gawe, gawe bareng jeung slag conveyor garing.

2 Téknis parameter jeung Ciri

Numutkeun output, single roller roller slag bisa dibagi jadi tilu jenis: DGS830, DGS1200 na DGS60A, kaluaran masing-masing mangrupakeun ≤30t / h, ≤40t / panangan ≤60t / h

tipe pamisah bearing titincakan

Gampang masang jeung mertahankeun. Kasalahan adjustment tina concentricity keur roller aci utama leutik.

Rojongan ku roller kabayang

Sakabeh mesin anu dipasang di kabayang roller, nu bisa dipindahkeun kaluar sapanjang rail pituduh lamun pangropéa kasebut diperlukeun, sahingga pangropéa beuki merenah.

Precision casted Chrome tinggi dewan alloy huntu

Tahan ka suhu luhur ti 450 ℃, résistansi tinggi mun maké, casting kasalahan penampilan anu leutik.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •