palayanan

Adhering ka "Desain-kelas munggaran, produk-kelas munggaran, jasa-kelas munggaran" prinsipna mah, éta layanan departemén sanggeus-diobral pausahaan bisa nyadiakeun unggulan jasa pre-diobral, layanan jualan na jasa saatos-diobral ka nasabah.

1, Pra-diobral layanan: kaayaan rupa consultations sarta patarosan, sarta ngirim tanaga teknis profésional pikeun ngalakukeun panalungtikan dina loka nyadiakeun rencana design awal sarta bongbolongan lumrah.

2, layanan Penjualan: nu technicians rékayasa bakal tetep kontak jeung para nasabah positif ku kituna pikeun ngaluyukeun rencana desain, jadwal produksi, sarta waktu pangiriman geuwat dumasar kaperluan nasabah tur ngalaporkeun kamajuan ka aranjeunna iraha wae, jeung ngalakukeun sagala nu pangalusna mun minuhan sarat konsumén.

3, Saatos-diobral layanan: nerapkeun "nyadiakeun layanan dina loka di sistem 24 jam", anu hartina tanaga bakal anjog situs kerja konsumén 'nyadiakeun layanan dina 24 jam sanggeus urang ngagaduhan nu panggero ti nasabah (dina Cina). Urang baris nyadiakeun produk kualitas luhur sarta layanan alus ka nasabah na tulus ngabagéakeun pamaké anyar datang ka didatangan parusahaan urang dina waktos anu sareng.