Tim kami

Qingdao Kechengyi Protection Lingkungan na Electric Power Téhnologi Co., LTD. geus ngadegkeun sistem kadali kualitas sampurna jeung dilumangsungkeun dina manufaktur sarta manajemen parabot nurutkeun sarat tina sistem manajemen kualitas ISO9001; Dina raraga mibanda partisipasi hadé dina widang kakuatan termal internasional, parusahaan geus diala kualifikasi relevan mun langsung ngimpor jeung ngekspor parabot tutuwuhan kakuatan sarta spares. parusahaan boga panalungtikan alus teuing jeung tim ngembangkeun sarta tim produksi ngalaman, nu ngajadikeun kapasitas produksi taunan ngahontal 4000 ton. Produk geus diadopsi ku leuwih ti ratusan pembangkit listrik di imah na mancanagara pikeun kualitas produk unggulan sarta sanggeus-jualan jasa.

Organisasi Bagan:

20170712151830_53015