Ngagunakeun bahan peledak pikeun alat keur ngagolakkeun Deslagging

Slagging nyaeta formasi molten, sawaréh datar atawa ulang solidified deposit dina tembok tungku sarta surfaces séjén kakeunaan panas radian. Liwat hiji periode waktu, titipan dasar slag ogé bisa ngabentuk dina tabung alat keur ngagolakkeun. Dasar deposit bisa jadi ngagagas ku settling partikel lebu rupa atawa akumulasi bertahap partikel kalawan komponén lebur-titik pisan low. Salaku basa deposit thickens, suhu dina raray luar na naek nyata luhureun suhu permukaan tube. Antukna, dina titik lebur anu komponén lebu anu ngaleuwihan na beungeut deposit janten molten. Prosésna lajeng janten timer accelerating, jeung slag trapping molten dasarna sakabéh partikel impinging lebu.

sootblowers Steam- atawa hawa-disetir ilaharna dipaké pikeun miceun lebu na slag deposit ti surfaces tube éksternal, tapi efektivitas maranéhna variasina. Ogé, sootblowing bisa ngakibatkeun localized erosi jeung korosi di wewengkon disapu teuing beresih ku sedeng niupan. masalah ieu mindeng mitigated ku cara masang shields on sadayana tabung meungkeut sootblowers. Sanajan kitu, kadang formasi slag bisa dihontal ngagunakeun téhnik beberesih konvensional.


Pos waktos: Oct-16-2018