alat keur ngagolakkeun Deslagging

Slag ngawangun-up on cai-témbok jeung tubing of pulverized batubara (PC) dipecat boilers ngabalukarkeun masalah pikeun operator alat-alat. Bentuk slag alatan sababaraha faktor na beda-beda ti Unit mun Unit. komposisi batubara, hawa operasi, sareng rasio suluh-to-hawa anu diantara variabel anu dampak extent sarta sipat alat keur ngagolakkeun slagging. Sababaraha efek tina slag nu ngawangun up, nu ngabalukarkeun operator alat-alat pikeun nerapkeun inisiatif alat keur ngagolakkeun deslagging, nyaéta kieu:

Transfer panas tina hawu pikeun cai-tembok bisa jadi ngurangan.
Clinkers badag bisa ngabentuk dina elemen tube na gugur, ngarusak pit lebu.
Soot niupan frékuénsi boga bisa ngaronjat, anu accelerates erosi tube.
Slag nu ngabentuk na ngarecah jauh ti tabung bisa ngabalukarkeun Ngabuburit termal nu stresses nu tabung alat keur ngagolakkeun.


Pos waktos: Oct-16-2018