wartos

  • Introduction of Dry Slag Removal System

           Dry slag removal system is suitable for boilers burning low-ash coal because it requires that the air flow for cooling the dry slag of a boiler should not exceed 1% of the total air flow of the boiler.        The dry slag removal system is mainly composed of two parts: the first part inclu...
    Maca deui
  • The necessity of Power Plant Boiler Auxiliary Equipment maintenance

    Electric energy is the most widely used energy at present.But in the operation process of the power plant boiler, it is easy to appear all kinds of faults, which lead to the shutdown of the boiler, and bring serious economic losses.In particular, the failure rate of boiler auxiliaries is high, wh...
    Maca deui
  • Ngagunakeun bahan peledak pikeun alat keur ngagolakkeun Deslagging

    Ngagunakeun bahan peledak pikeun alat keur ngagolakkeun Deslagging

    Slagging nyaeta formasi molten, sawaréh datar atawa ulang solidified deposit dina tembok tungku sarta surfaces séjén kakeunaan panas radian. Liwat hiji periode waktu, titipan dasar slag ogé bisa ngabentuk dina tabung alat keur ngagolakkeun. Dasar deposit bisa jadi ngagagas ku settling partikel lebu rupa atawa g teh ...
    Maca deui
  • alat keur ngagolakkeun Deslagging

    alat keur ngagolakkeun Deslagging

    Slag ngawangun-up on cai-témbok jeung tubing of pulverized batubara (PC) dipecat boilers ngabalukarkeun masalah pikeun operator alat-alat. Bentuk slag alatan sababaraha faktor na beda-beda ti Unit mun Unit. komposisi batubara, hawa operasi, sareng rasio suluh-to-hawa anu diantara variabel anu dampak ex di ...
    Maca deui