perkenalan

Profil Perusahaan:

Qingdao Kechengyi Protection Lingkungan na Electric Power Téhnologi Co., LTD. mangrupakeun perusahaan komprehensif fokus dina ieu panalungtikan peralatan tur ngembangkeun, manufaktur parabot, sarta jasa, hususna keur tutuwuhan kakuatan alat bantu termal jeung alat perlindungan lingkungan. parusahaan boga rarancang euyeub tur pangalaman manufaktur sarta loba pintonan suksés dina penanganan lebu, penanganan slag, lebu nyoplokkeun, desulfurization na denitration pikeun CFB alat keur ngagolakkeun na pulverizing alat keur ngagolakkeun batubara.

Qingdao Kechengyi Protection Lingkungan na Electric Power Téhnologi Co., LTD. geus ngadegkeun sistem kadali kualitas sampurna jeung dilumangsungkeun dina manufaktur sarta manajemen parabot nurutkeun sarat tina sistem manajemen kualitas ISO9001; Dina raraga mibanda partisipasi hadé dina widang kakuatan termal internasional, parusahaan geus diala kualifikasi relevan mun langsung ngimpor jeung ngekspor parabot tutuwuhan kakuatan sarta spares. parusahaan boga panalungtikan alus teuing jeung tim ngembangkeun sarta tim produksi ngalaman, nu ngajadikeun kapasitas produksi taunan ngahontal 4000 ton. Produk geus diadopsi ku leuwih ti ratusan pembangkit listrik di imah na mancanagara pikeun kualitas produk unggulan sarta sanggeus-jualan jasa.

  produk utama parusahaan:

tipe kendang lebu cooler, LIPI conveyor, LIPI lift, study scraper conveyor, scraper slag conveyor, garing tipe slag conveyor, hidrolik Cicing-off Gerbang, tunggal roller slag crusher, lebu baja bin, slag bin, de-watering bin, feeder listrik, wetting mixer, garing tipe bulk bastian, klep relief tekanan, fase padet sistim pneumatic lebu conveying, éncér fase sistim pneumatic lebu conveying, sistem separation lebu batubara, pneumatic klep gerbang ganda, klep ayun pneumatic, pompa congcot, pompa bahan segel, SEPARATOR lebu batubara , Siklon collector, ngagem-tahan siku keramik, sendi majalengka, sarta sagala rupa valves.

Adhering ka "Desain-kelas munggaran, produk-kelas munggaran, jasa-kelas munggaran" prinsipna mah, éta layanan departemén sanggeus-diobral pausahaan bisa nyadiakeun unggulan jasa pre-diobral, layanan jualan na jasa saatos-diobral ka nasabah.

1, Pra-diobral layanan: kaayaan rupa consultations sarta patarosan, sarta ngirim tanaga teknis profésional pikeun ngalakukeun panalungtikan dina loka nyadiakeun rencana design awal sarta bongbolongan lumrah.

2, layanan Penjualan: nu technicians rékayasa bakal tetep kontak jeung para nasabah positif ku kituna pikeun ngaluyukeun rencana desain, jadwal produksi, sarta waktu pangiriman geuwat dumasar kaperluan nasabah tur ngalaporkeun kamajuan ka aranjeunna iraha wae, jeung ngalakukeun sagala nu pangalusna mun minuhan sarat konsumén.

3, Saatos-diobral layanan: nerapkeun "nyadiakeun layanan dina loka di sistem 24 jam", anu hartina tanaga bakal anjog situs kerja konsumén 'nyadiakeun layanan dina 24 jam sanggeus urang ngagaduhan nu panggero ti nasabah (dina Cina). Urang baris nyadiakeun produk kualitas luhur sarta layanan alus ka nasabah na tulus ngabagéakeun pamaké anyar datang ka didatangan parusahaan urang dina waktos anu sareng.