Sajarah

Diadegkeun dina 2014, pausahaan ieu husus dina ngembangkeun, rarancang jeung pabrik alat-alat stasiun kakuatan. Pausahaan nyertakeun hiji aréa leuwih ti 30000 méter pasagi, staf aya 128 urang, rékayasa profésional sarta tanaga teknis leuwih ti 40 jalma, kaasup 3 technicians senior, boga lebu-kelas munggaran, slag, para ahli téhnologi batubara, slag ngarah di dunya, batubara téhnologi parabot conveying, sadaya gambar desain maké CAD design komputer-dibantuan, kapasitas produksina taunan 5000 ton.

Dina urutan rék dilegakeun pasar, cooperate jeung pabrik jeung pausahaan dagang di sakuliah dunya keur nyieun hareup sejahtera babarengan bener prinsip gawé babarengan urang. Kami geus ngadeg produksi sampurna jeung sistem manajemen, sistem kadali kualitas sarta sistem layanan jualan.