-Efisiensi tinggi concentrator

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

-Efisiensi tinggi Concentrator

1 Perkenalan

Efisiensi tinggi concentrator utamana dipaké dina tutuwuhan kakuatan termal konsentrasi slurry nu. Cai mibanda kaunggulan saperti ukuran leutik, efisiensi tinggi, sarta béaya rendah, nu ngarupakeun produk ngagantian pangalusna pikeun struktur beton concentrating tank sedimentasi. Ku sabab eta anu loba dipaké dina tutuwuhan kakuatan termal, jeung industri tina metallurgy, milik, sarta batubara. Bisa nyaluyukeun jangkungna rake nu nurutkeun kana gelar lebu kituna ulah nutupan scraper ku lebu. Ogé bisa dipasang dina de-watering bin pikeun ngurangan aréa nempatan tina sakabeh sistem.

2 Ciri tina Equipment

Otomatis rake ngangkat

Efisiensi tinggi concentrator ngagunakeun umum motor-hubungkeun cycloidal reducer jeung torsi alat kumaha nyambungkeun jeung gear cacing ngajalankeun éta rake ngikis Rotasikeun pikeun ngabersihan leutak. Nalika éta ngurangan slurry henteu lemes atawa selang waktu ngajalankeun panjang teuing, nu slurry pekat baris ngakibatkeun tekanan tinggi mun rake nu, leuwih wates tina lalawanan sistem, sarta leuwih beban tina kakuatan, lajeng angklung torsi bakal dikirim kaluar sinyal pikeun ngamimitian rake nu ngangkat motor, ngalirkeun ku gear, angkat ka rod screw, lajeng sakabeh susunan usaha Rotary rake ngikis bakal angkat otomatis pikeun ngahontal tujuan unloading.

Metoda dahar bahan

The kendang aliran dahar bahan Ajeg of concentrator nu adopts perlakuan anti maké. Metodeu dahar nyaeta modeu agul, anu geus dibuktikeun ku praktek loba pembangkit listrik yén slurry dina kendang boga turun naek lampu jeung lebu partikel badag ragrag di tengah handap concentrator nu. Metoda ieu alus pikeun ngajalankeun sahiji scraper leutak rake, ningkat kapasitas gawe dina scraper rake, sarta ngajadikeun operasi pakakas beuki stabil sarta dipercaya.

Bahan pelat condong paralel

Piring condong tina concentrator efisiensi tinggi dijieunna tina palastik PVC kalawan agén anti sepuh, nu ngajadikeun hirup jasa nyaeta lima kali leuwih lila ti éta produk orat.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •