pabrik Tour

  • jalur keur ngahasilkeun barang

    Pausahaan nyertakeun hiji aréa leuwih ti 30000 méter pasagi, staf aya 128 urang, rékayasa profésional sarta tanaga teknis leuwih ti 40 jalma, kaasup 3 technicians senior, boga lebu-kelas munggaran, slag, para ahli téhnologi batubara, slag ngarah di dunya, batubara téhnologi parabot conveying, sadaya gambar desain maké CAD design komputer-dibantuan, kapasitas produksina taunan 5000 ton.

    Main produksi, tooling sarta uji parabot:

    No nami ngetik kuantitas Catetan
    1 Lapping mesin W11-20 × 2500 1  
    2 tampilan Digital hidrolik mesin plat tilu roller WS11K-40 × 3000 1  
    3 mesin Shearing Q11-20-2500 1  
    4 compressor hawa KY-11 1  
    5 Submerged las arc MZ-1000 2  
    6 Thyristor panyaarah welder ZX-630 25  
    7 mesin motong CNC SDYQ-5.0 2  
    8 gas CO2 shielded arc mesin las NB-500K 40  
    9 mesin motong plasma LGK-63C 1  
    10 Mesin arc las ZXG-300-1 2  
    11 Semi otomatis mesin motong gas CG-30 4  
    12 Inverter multiguna mesin arc las BH-400 3  
    13 Ac arc welder BX3-500 20  
    14 CNC mesin motong seuneu GS / II-8000 2  
    15 plasma hawa mesin motong arc LGK8-160 1  
    16 mesin motong semi otomatis CG1-30 3  
    17 mesin motong salinan CG2-150 1  
    18 Profil mesin motong J3G-400A 1  
    19 mesin las otomatis LHJ-3555 2  
    20 lathe C616 2  
    21 lathe CA6140 4  
    22 lathe CW6162 1  
    23 lathe J1C616 4  
    24 mesin panggilingan X5042 2  
    25 Universal dengkul-tipe mesin panggilingan X6132C 1  
    26 planer BC6063 6  
    27 mesin hobbing gear Y38 2  
    28 mesin pangeboran radial Z3050 * 16/1 1  
    29 bor radial Z3050 * 16/1 2  
    30 bor radial Z3032 * 10/1 1  
    31 bor kakuatan ZS4120 2  
    32 bor bangku Z4112A 2  
    33 bor bangku ZQ4124 1  
    34 JB30B mesin nguji dampak   1  
    35 sampel cutter Metallographic Q-2 1  
    36 spectrophotometer diferensial CD-841 1  
    37 spectrophotometer Grating URANG-600A 1  
    38 kasaimbangan analisis lampu listrik TG328A 1  
    39 mesin nguji Universal URANG-600A 1  
    40 Rockwell karasa tester HR-150A 1  
    41 brinometer HB-3000 1  
    42 Jero karasa tester HLN-11A 1  
    43 Jero karasa tester TH140 1  
    44 kapadetan méteran TD-210 1  
    45 Precision noise méteran TES-1352A 1  
    46 méja calibrator perséntase SB-3 1  
    47 beban Leutik vickers karasa tester HV-5 1  
    48 mesin polishing sampel Metallographic P-2 1  
    49 Pinuh digital detektor cacad ultrasonic 欧 能 达 6100 1  
    50 Laser sistem ukur parallelism D670 1  
    51 Hiji utama panto beam bango MH32t (MH30t / 10t) 1  
    52 Ganda beam sasak bango QD32t / 5t 1  
    53 Ganda beam bango 20t / 5t 2  
    54 Ganda beam bango 10t 2  
  • OEM / ODM

    Lamun nempatkeun urutan, kudu nyadiakeun barang tina spésifikasi sahiji modél, dimensi utama, produsén aslina atawa nyadiakeun gambar produksi barang, lamun aya wae syarat husus diwajibkeun nyadiakeun, kayaning warna, tékstur, jsb

  • R & D

    Aya 21 technicians rékayasa profésional, kaasup 3 tanaga senior teknis, 8 staf design (kaasup tech tinggi) jeung 10 technicians panengah.

    nguji parabot utama boga WZ800A hidrolik mesin nguji universal 1, JB30B mesin nguji dampak, sagala jinis angka parabot uji karasa, PWC sinar - cacad detektor 1, 3 p - 2505 puteran magnét detektor widang CXD - 1 1, BWC - 3 p - 3005 - HP hiji calakan mesin agén. Laboratorium kimia geus maju alat analisis unsur kimia nu bisa gancang tur akurat nganalisis bahan anu digunakeun dina alat nu.