Konci feeder hawa listrik

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

DGS Series Electric feeder

1 rotor nyaeta multi-agul total struktur enclosed dua-tungtung, nu bisa konci hawa pageuh pikeun mastikeun materi teu bisa ngalir kalawan bébas

2 The konci hawa aci sealing listrik anu labyrinth na paking tipe dikombinasikeun, nu bisa mastikeun sealing kedap tur euweuh lebu bakal ngapung kaluar

Jok bearing nyaeta removable tipe pamisah. Kinerja insulasi panas téh alus tur gajih nu bisa mieun lisah éféktif dina lila, nu bisa ngaronjatkeun kahirupan jasa tina bearing nu.

3 konci hawa adopts transmisi ranté pikeun ngajamin operasi stabil, well-disebarkeun dahar, low puteran noise of impeller nu, résistansi maké alus, sarta pangropéa gampang.

4 The impeller nyoco boga dua jenis: ngagem jenis tahan jeung tipe biasa. Cangkang sahiji jenis tahan maké ieu dijejeran ku ngagem bushing, sarta impeller kasebut inlaid kalawan maké strip, duanana bisa diganti, nu geus ngalegaan dina kahirupan layanan pakakas anu.

5 Dua-speed motor atanapi motor variabel frékuénsi bisa dipaké pikeun ngaluyukeun laju upami diperlukeun.

 

Ukuran inlet na outlet (mm)

250 × 250

300 × 300

400 × 400

450 × 450

460 × 560

Kapasitas pangiriman (m 3/ h)

3 ~ 15

5 ~ 20

10 ~ 60

15 ~ 100

20 ~ 200

kakuatan motor (KW)

0,55 ~ 1,5

1.1 ~ 1,5

1.1 ~ 2.2

1.5 ~ 4

1.5 ~ 5,5

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •