Kendang tipe lebu cooler

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Kendang Tipe Ash cooler

1. Umum Perkenalan

Jinis kendang lebu cooler mangrupakeun tipe kendang exchanger panas dipake pikeun cooling bahan bulk, struktur jeung prosés exchanging panas nu béda ti nu ti exchanger panas biasa. Keur tipe kendang lebu cooler, tilu metode mindahkeun panas sakumaha radiasi termal, konduksi, jeung convection nu gawe dina waktos anu sareng, sareng sedeng cooling primér nyaéta cai sarta sekundér anu hawa. Ieu mangrupakeun parabot cooling efisiensi lebu tinggi, anu geus dirancang pikeun minuhan sarat nu ageung-volume CFB alat keur ngagolakkeun. The kendang lebu cooler ngawengku kendang, alat lebu keusikan, alat ngurangan lebu, alat drive, alat transmisi, sistem cai jeung alat kontrol listrik, anu husus dipaké pikeun cooling lebu panas tina CFB alat keur ngagolakkeun cooling

2. Struktur Utama

The kendang lebu cooler ngawengku kendang, sistem puteran, sistem drive, lebu ragrag alat, alat ngurangan lebu, sistem cai jeung alat kontrol listrik cooling. Struktur utama jeung fungsi nyaéta kieu:

Kendang: eta diwangun ku kendang jero sarta kendang luar, sarta ngabentuk hiji rohangan cai enclosed bareng jeung gabungan usaha Rotary sarta pipa mulang cai. Tembok jero tina kendang jero geus dilas kalawan wilah screw spiral-disusun tur wilah longitudinal, nu bisa mindahkeun panas slag ka cai cooling sirkulasi ku konduksi termal, convection sarta radiasi.

kendang nya éta bagian kerja utama tina cooler kendang lebu, jeung cooler lebu bisa dibagi kana runtuyan GTL tunggal kendang lebu cooler tur runtuyan GTLS multi tube screening kendang lebu cooler nurutkeun struktur kendang.

Sistim puteran: eta diwangun ku ring ngarojong, ngarojong kabayang, sarta nyekel kabayang. Ring ngarojong ieu dipasang dina luar ti kendang, nu geus disetir ku mékanisme nyetir nyorong drum puteran dina roda opat ngarojong. Jangkungna kendang bisa diatur ku nyaluyukeun kabayang ngarojong. The nyekel kabayang bisa ngawates kapindahan axial of kendang.

Ash ragrag alat: eta diwangun ku manhole, gabungan ékspansi, lebu ragrag pipe, tank lebu, alat lebu sealing. The alat keur ngagolakkeun handap lebu bakal tumiba kana kendang teh cooler lebu ngaliwatan pipa lebu keusikan. Bak lebu ngabogaan négatip-tekanan sealing port. Alat lebu sealing bisa nyegah lebu ti bocor ku aksi anti spin.

alat ngurangan lebu: eta diwangun ku outlet lebu sealing panutup jeung lebu outlet, sarta dipasang ku négatip-tekanan port hawa jeung port ngurangan lebu. Panutup sealing diwangun ku dua bagian removable (bagian luhur jeung handap), nu merenah pikeun pangropéa.

Cooling Sistim cai: eta diwangun ku puteran gabungan, pipa cai kana kendang, balik pipe cai, selang logam. Sistim ieu bisa mawa jauh panas diserep tina lebu dina. The joint puteran distributes cai inlet sarta balik caina merata di tungtung outlet, nu merenah pikeun pangropéa tur aman ogé. The joint puteran ieu dilengkepan asesoris kaamanan saperti tekanan méteran, RTD, klep kaamanan. Maranéhanana asesoris bisa dipasang dina pipa cai cooling luyu jeung sarat tina karya.

alat kontrol listrik: eta utamana nujul kana kabinét kontrol listrik jeung alat kontrol patali nu bisa nyadiakeun kakuatan jeung kontrol sinyal pikeun lebu cooler. Ieu bisa ngirim kaluar sinyal jauh pikeun ngahontal kadali jauh.

3.      Main Téknis parameter

Modél lebu cooler nyaeta GTL (S) D - n × L (kénca atawa ka katuhu), diantara anu, D nangtung pikeun diaméterna kendang (mm), kaasup 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm, sarta 2000 mm; n nangtung pikeun kapasitas (t / h); L nangtung pikeun jarak antara inlet na outlet (mm). Numutkeun posisi instalasi béda, anu cooler lebu bisa digolongkeun kana jenis ditinggalkeun jeung tipe katuhu, nyanghareupan outlet lebu nu cooler, mangka ninggalkeun tipe lamun motor on kénca jeung anu jenis ka katuhu lamun motor nu bener. Panjang cooler lebu teu dibereskeun, nu biasana patali jeung kapasitas, hawa lebu, sarta dipeunteun jarak antara inlet na outlet. Kaluaran lebu cooler nyaeta 0 - 80t / h. Jeung hawa cooling nyaéta 80 - 150 ℃

 4.      Instalasi Instruksi

Tempat anu cooler lebu dina taneuh datar kalawan bearing kapasitas nu leuwih luhur ti 6000Pa, (jangkar baud mah teu perlu), lajeng nempatkeun beusi study dina taneuh keur opat juru sahiji lebu stand cooler, sarta weld beusi locating dina beusi study ka nyegah pindah nalika cooler lebu diatur dina tempat katuhu

Lamun yayasan leuwih luhur batan taneuh, tuang dua longitudinal atanapi opat transverse polos yayasan strip beton kalayan kakuatan leuwih ti C30 dina taneuh. Nalika éta jenis kenca sareng ka katuhu tipe lebu cooler nu disusun hareup ka silih, pikeun pangropéa sarta perbaikan merenah, motor drive kudu disusun di sisi luar, anu hartina nempatkeun tipe kénca lebu cooler di sisi kénca, sarta katuhu ngetik di sisi katuhu.

runtuyan GTL tunggal kendang lebu cooler

kaunggulan:

1) output ageung, nu tiasa ngahontal 80t / h di maksimum nu

2) spasi internal ageung, nu merenah pikeun pamariksaan jeung gampang pikeun pangropéa ku béaya rendah.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •