Taros Kami

Qingdao Kechengyi Protection Lingkungan na Electric Power Panyiaran Co., LTD

alamat

No.62, Xinjiang jalan,  kota jiaozhou,

kota Qingdao, Propinsi Shandong, Cina

Surélék

telepon

0086-15895221943

Ménéjer panjualan

Qingdao Liu

Hoyong Anjeun gawekeun AS?