Control kualitas

qc

kagiatan kadali kualitas ngalaksanakeun nurutkeun QG / ZZ 01-2011 sarat sarta prosedur nu kualitas / manual lingkungan.

prosedur kadali kualitas:

1. departemén rarancang jeung technologie nu bakal jadi tanggung jawab katepatan tina gambar, prosés manufaktur sarta teken robah lambar kontak. Sarta saméméh produksi, tulang tonggong produksi, inspectors kadali kualitas sahiji departemén manufaktur bakal di tukang teknis.

2. Daptar compilers wajib compile daptar bahan dumasar kana gambar jeung manufaktur prosés, nyieun daptar bahan, nyieun inventory, make daptar pengiriman barang, sarta jadi jawab akurasi na. Sésa nu perlu dipegatkeun sarta prefabricated kudu komunkasi jeung departemén manufaktur sateuacanna dina urutan ulah runtah atawa splicing perlu.

3, departemén manufaktur tanggung jawab kana bengkel nurutkeun kana gambar desain, prosés manufaktur, kaayaan téhnologi jeung daftar produksi kanggo bahan tina narima kana prosés manufaktur produk tina tahapan fabrikasi timer inspeksi, silih inspeksi, sarta hususna karya.

4, departemén kadali kualitas tanggung jawab departemén meuli ngayakeun bahan baku, workshop ngahasilkeun produk semi-rengse tur beres inspeksi produk, inspectors pikeun ngarekam data kualitas, status kualitas prosés jeung dikintunkeun parantosan timely tina rékaman inspeksi; dokumen nu geus dikumpulkeun sarta shipped bareng jeung komponén pengiriman barang ka loka instalasi