• 28ee3875

Qingdao Kechengyi Protection Lingkungan na Electric Power Téhnologi Co., LTD. mangrupakeun perusahaan komprehensif fokus dina ieu panalungtikan peralatan tur ngembangkeun, manufaktur parabot, sarta jasa, hususna keur tutuwuhan kakuatan alat bantu termal jeung alat perlindungan lingkungan. parusahaan boga rarancang euyeub tur pangalaman manufaktur sarta loba pintonan suksés dina penanganan lebu, penanganan slag, lebu nyoplokkeun, desulfurization na denitration pikeun CFB alat keur ngagolakkeun na pulverizing alat keur ngagolakkeun batubara.

Works kami

proyék panganyarna

produk anyar terus dijieun di pabrik urang, dipasang di pembangkit listrik jeung industri patali, dipirig ku jasa sarta hidayah teknis.

nempo leuwih
  •