Ekipi ynë

Qingdao Kechengyi Mbrojtjen e Mjedisit dhe Power Teknologjia Electric Co, LTD. ka themeluar përsosur sistemin e kontrollit të cilësisë dhe të kryer prodhimit dhe menaxhimin e pajisjeve në përputhje me kërkesat e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001; Në mënyrë që të ketë pjesëmarrje më të mirë në fushën ndërkombëtare të energjisë termike, kompania ka marrë kualifikime përkatëse për të drejtpërdrejt të importit dhe eksportit të pajisjeve të termocentralit dhe spares. Kompania ka hulumtime të shkëlqyer dhe ekipi i zhvillimit dhe ekipi me përvojë të prodhimit, e cila e bën kapacitet vjetor të prodhimit arrin 4000 ton. Produktet janë miratuar nga më shumë se qindra e termocentraleve në shtëpi dhe jashtë vendit për cilësinë e shkëlqyer e produktit dhe pas shitjes shërbimi.

Tabela organizative:

20170712151830_53015