Fabrika Tour

 • Linja prodhimi

  Kompania mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 30.000 metra katrore, stafi 128 njerëz ekzistuese, inxhinieri profesionale dhe personel teknik më shumë se 40 njerëz, duke përfshirë 3 teknikë të lartë, kanë një klasë të parë hirit, zgjyrat, ekspertët e teknologjisë qymyr, shllak udhëheqëse në botë, qymyr pajisjet përcjellë teknologji, të gjitha vizatimet e projektimit duke përdorur CAD kompjuter-Aided Design, kapacitet vjetor të prodhimit prej 5000 ton.

  Kryesore të prodhimit, përpunim mekanik dhe test pajisjet:

  Jo. emër lloj sasi shënim
  1 lapping makine × W11-20 2500 1  
  2 ekran dixhital hidraulike tre rul pjatë makinë WS11K-40 × 3000 1  
  3 prerje makine Q11-20-2500 1  
  4 Kompresor ajri OH-11 1  
  5 saldim me hark zhytur MZ-1000 2  
  6 Tiristori ndreqës saldator ZX-630 25  
  7 machine CNC SDYQ-5.0 2  
  8 gazi CO2 hark mbrojtura makinë saldim NB-500K 40  
  9 Plasma machine LGK-63C 1  
  10 Makinë saldim me hark ZXG-300-1 2  
  11 Gjysmë-automatike prerje gaz CG-30 4  
  12 Inverter shumë qëllime makinë saldim me hark BH-400 3  
  13 Ac arc saldator BX3-500 20  
  14 CNC cutting machine flaka GS / II-8000 2  
  15 plazma Air hark machine LGK8-160 1  
  16 makine gjysmë-automatike prerje CG1-30 3  
  17 Copy machine CG2-150 1  
  18 Profile machine J3G-400A 1  
  19 makine automatike saldim LHJ-3555 2  
  20 torno C616 2  
  21 torno CA6140 4  
  22 torno CW6162 1  
  23 torno J1C616 4  
  24 frezë X5042 2  
  25 Universal gju-lloj makine bluarje X6132C 1  
  26 zdrugues BC6063 6  
  27 makinë gear hobbing Y38 2  
  28 makinë radiale shpimit Z3050 * 16/1 1  
  29 stërvitje Radial Z3050 * 16/1 2  
  30 stërvitje Radial Z3032 * 1/10 1  
  31 trapan elektrik ZS4120 2  
  32 stërvitje stol Z4112A 2  
  33 stërvitje stol ZQ4124 1  
  34 JB30B testimi ndikimi makinë   1  
  35 prestar metallographic mostër Q-2 1  
  36 spectrophotometer diferenciale CD-841 1  
  37 spectrophotometer bezdisshëm NE-600A 1  
  38 Bilanci Analiza dritë elektrike TG328A 1  
  39 makine universale testimi NE-600A 1  
  40 Rockwell ngurtësinë kontrollor HR-150A 1  
  41 brinometer HB-3000 1  
  42 Brenda kontrollor fortësi HLN-11A 1  
  43 Brenda kontrollor fortësi TH140 1  
  44 meter dendësia TD-210 1  
  45 Precision meter zhurma TES-1352A 1  
  46 Tabela Përqindja kalibrator SB-3 1  
  47 peshë të vogël Vickers zahmet Tester HV-5 1  
  48 Mostra metallographic makinë lustrim P-2 1  
  49 Full detektor dixhital tejzanor metë 欧 能 达 6100 1  
  50 Laser sistemit të matjes paralelizmi D670 1  
  51 Single kryesor vinç derë rreze MH32t (MH30t / 10t) 1  
  52 Dyfishtë rreze vinç urë QD32t / 5t 1  
  53 vinç dyfishtë trare 20T / 5t 2  
  54 vinç dyfishtë trare 10t 2  
 • OEM / ODM

  Kur vendosjen e rendit, duhet të sigurojë mallrat e specifikimeve të modelit, dimensionet kryesore, prodhuesi origjinal ose ofrojnë vizatimet mallrat e prodhimit, nëse ka ndonjë kërkesë të veçantë janë të nevojshme për të siguruar, të tilla si ngjyra, cilësi, etj

 • R & D

  Ka 21 teknikë profesionale inxhinieri, përfshirë 3 personelit të lartë teknik, 8 stafit të projektimit (përfshirë të teknologjisë së lartë) dhe 10 teknikë ndërmjetme.

  pajisjet kryesore testimi ka WZ800A hidraulike makine universale testimi 1, JB30B testimi ndikim makine, të gjitha llojet e testit ngurtësinë numrit të pajisjeve, PWC - ray krisje detektor 1, 3 p - 2505 rradhës magnetike detektor fushë CXD - 1 1, BWC - 3 p - 3005 - HP një inteligjente makina agjent. Laboratori kimik ka avancuar kimike element pajisje analiza të cilat mund të shpejt dhe me saktësi të analizuar materialet e përdorura në pajisje.