Drum frigorifer type ash

Përshkrim i shkurtër:


Detail Product

Produkt Tags

Drum Lloji Ash Cooler

1. Hyrje e përgjithshme

Frigorifer ash daulle lloj është një shkëmbyes të ngrohjes daulle type përdoret për ftohjen e materialit pjesa më e madhe, strukturën dhe proces shkëmbimin e nxehtësisë të cilat janë të ndryshme nga ajo e shkëmbimit të nxehtësisë të zakonshme. Për frigorifer hirit daulle tipit, tre metodat e transferimit të ngrohjes si rrezatimi termik, përçueshmëri, dhe convection janë duke punuar në të njëjtën kohë, dhe të mesme primar ftohje është ujë dhe të mesëm është ajër. Kjo është një pajisje të lartë të efikasitetit të hirit ftohje, e cila është projektuar për të përmbushur kërkesat e mëdha vëllimit CFB kazan. Frigorifer daulle ash konsiston daulles, pajisje mbushjes ash, pajisje shkarkimit ash, pajisje makinë, pajisja e transmetimit, ftohja e sistemit ujë dhe pajisje elektrike të kontrollit, e cila përdoret në mënyrë të veçantë për ftohjen nxehtë ash e CFB bojler

2. Struktura kryesore

Frigorifer daulle ash konsiston daulles, sistemi rradhës, sistemi i drejtimit, pajisje ash rënie, hirit pajisjen e shkarkimit, ftohja e sistemit ujë dhe pajisje elektrike kontrollit. Struktura dhe funksionet kryesore janë si më poshtë:

Daulle: ajo është e përbërë nga të daulles brendshme dhe daulles jashtëm dhe të formojnë një kavitet mbyllur të ujit, së bashku me të përbashkët rrotullues dhe tub të kthimit të ujit. Muri i brendshëm i daulles brendshme ka ngjitur me spirale-organizohet blades vidë dhe blades gjatësore, të cilat mund të transferojë nxehtësinë e skorjeve të qarkullojnë ujë ftohës nga përçueshmëri termike, convection dhe rrezatimit.

Daulle është pjesa më e madhe e punës së frigorifer daulle hirit, dhe pije freskuese hirit mund të ndahet në seri GTL vetme daulle frigorifer hirit dhe seri GTLS multi-tub shqyrtimit daulle frigorifer hirit sipas strukturës së daulles.

sistem rrotulluese: ajo është e përbërë nga mbështetës unazë, duke mbështetur rrotën dhe rrotë kapur. Unaza mbështetës është i instaluar në pjesën e jashtme të daulles, e cila është drejtuar nga mekanizmi i drejtimit të nxitur daulle rradhës në katër rrotave mbështetëse. Lartësia e daulles mund të vendosen duke rregulluar mbështetjen e timon. Kapur rrotë mund të kufizojë zhvendosjen aksiale e daulles.

Ash bie pajisje: ajo është e përbërë nga kapanxhë, të përbashkët zgjerim, tub hirit bie, tank hirit, pajisje nënshkrimin hirit. Kazan fund hirit do të bien në daulle e frigorifer hirit përmes tub mbushje hirit. Depozita e hirit ka një negativ-presion nënshkrimin port. Pajisja nënshkrimin hirit mund të parandaluar hirit nga rrjedh nga veprimi anti-tjerr.

Pajisja Ash shkarkimit: ajo është e përbërë nga prizë hirit nënshkrimin mbuluar dhe hirit prizë, dhe instaluar me portin e ajrit negative presion dhe portin e shkarkimit hirit. Mbulesa nënshkrimin është e përbërë nga dy pjesë lëvizshëm (sipërme dhe të poshtme), i cili është i përshtatshëm për mirëmbajtje.

Ftohjes sistemin e ujit: ajo është e përbërë nga rradhës tub të përbashkët, me ujë për daulle, kthehet tub uji, çorape metalike. Ky sistem mund të sjellë larg ngrohjes absorbohet nga hirit. I përbashkët rradhës shpërndan ujin gji dhe kthimin e ujit në mënyrë të barabartë në fund prizë, i cili është i përshtatshëm për mirëmbajtje dhe të sigurt si. Të përbashkët rradhës është e pajisur me pajisje të sigurisë si metër presion, RTD, valvula e sigurisë. Këto pajisje mund të instalohet në tubacionin e ujit ftohës në përputhje me kërkesat e punimeve.

Pajisja elektrike të kontrollit: kjo i referohet kryesisht kabinetit elektrike të kontrollit dhe instrument përkatës të kontrollit, të cilat mund të furnizimit me energji elektrike dhe të kontrollit sinjale të hirit frigorifer. Ajo mund të dërgojë sinjal të largët për të arritur kontrollin e largët.

3.      Main Technical Parametri

Modelin e ftohës ash është GTL (S) D - n x L (majtas ose djathtas), prej të cilave, D qëndron për daulles diametrit (mm), duke përfshirë edhe 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm, dhe 2000 mm; n qëndron për kapacitetit (t / h); L qëndron për distanca midis gji dhe dalje (mm). Sipas pozicione të ndryshme të instalimit, pije freskuese hirit mund të klasifikohen si tip majtë dhe llojit të djathtë, përballet prizë hirit pije freskuese, ajo është lënë lloji nëse motori në të majtë dhe është tipi i duhur në qoftë se motorit në të djathtë. Gjatësia e ftohës ash nuk është fikse, e cila është e lidhur zakonisht me kapacitet, temperatura e hirit, dhe nominale distancës midis gji dhe dalje. Prodhimin e ftohës ash është 0 - 80t / h. Dhe temperatura ftohës është 80-150 ℃

 4.      Instalimi Udhëzim

Vendi frigorifer hirit në terren të sheshtë me duke pasur kapacitet më i lartë se 6000Pa, (spirancë rrufe në qiell nuk është e nevojshme), atëherë vendin hekur ngulitur në terren për të katër cepat e hirit të qëndrojë frigorifer, dhe bashkoj hekurin gjetjen në hekur ngulitur në parandaluar lëviz kur frigorifer hirit është vendosur në vendin e duhur

Kur themeli është më e lartë se toka, derdh dy gjatësore ose katër tërthor plain themelet e betonit zhvesh me forcë më shumë se C30 në terren. Kur lloji majtë dhe të djathtë pije freskuese lloj ash janë rregulluar pranë njëri-tjetrit, për mirëmbajtjen përshtatshëm dhe riparimit, motor makinë duhet të organizohet në anën e jashtme, që do të thotë të vënë në frigorifer hirit tipit majtë në anën e majtë, dhe e drejta shkruani në anën e djathtë.

seri GTL single daulle ftohës ash

Përparësitë:

1) prodhimi i madh, i cili mund të arrijnë 80t / h në maksimum

2) hapësirë ​​të madhe të brendshme, i cili është i përshtatshëm për inspektim dhe të lehtë për mirëmbajtje me një kosto të ulët.


  • Previous:
  • Next:

  •