Na kontaktoni

Qingdao Kechengyi Mbrojtjen e Mjedisit dhe Teknologjitë Electric Power Co, LTD

Adresë

No.62, Road Xinjiang,  qytetit Jiaozhou,

qytetin Qingdao, Shandong Province, China

telefon

0.086-15895221943

Sales Manager

Qingdao Liu

Duan të punojnë me ne?