• 28ee3875

Qingdao Kechengyi Mbrojtjen e Mjedisit dhe Power Teknologjia Electric Co, LTD. është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse u përqëndruar në kërkimin e pajisjeve dhe zhvillimin, prodhimin e pajisjeve, dhe të shërbimit, veçanërisht për pajisjet Termocentralit ndihmëse dhe pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit. Kompania ka dizajn të pasur dhe përvojën e prodhimit dhe shumë shfaqje të suksesshme në trajtimin e hirit, trajtimin shllak, pluhur hequr, desulfurization dhe denitrimit për CFB kazan dhe pulverizing bojler qymyrit.

Punimet tona

projektet e fundit

Produktet e reja janë prodhuar vazhdimisht në fabrikën tonë, të instaluar në termocentrale dhe industritë e lidhura, i shoqëruar nga shërbimi dhe udhëzime teknike.

shiko më shumë
  •