Нашиот тим

Кингдао Kechengyi заштита на животната средина и Електростопанство технологија копродукции, ООД. има воспоставено совршен систем на контрола на квалитет и врши производство и управување на опремата во согласност со барањата на системот за управување со квалитет ISO9001; Со цел да се подобри учеството во областа на меѓународните топлинска енергија, компанијата има добиено соодветни квалификации за директен увоз и извоз на електрична централа опрема и резервни делови. Компанијата има одлична истражување и развој тим и искусни производство тим, што ја прави годишен капацитет за производство достигнува 4000 тони. Производите биле донесени од страна на повеќе од стотици електрани во земјата и странство за одличен квалитет на производот и по продажбата на услуги.

Организација на табелата:

20170712151830_53015