фабрика турнеја

 • производствена линија

  На компанијата зафаќа површина од повеќе од 30000 метри квадратни, постојниот кадар 128 луѓе, професионални инженерски и технички персонал повеќе од 40 лица, вклучувајќи 3 високи техничари, имаат прва класа пепел, згура, експертите јаглен технологија, што доведува згура во светот, јаглен технологија пренесување опрема, сите дизајн на цртежи користење на CAD компјутерски потпомогната дизајн, годишен производствен капацитет од 5000 тони.

  Главната производство, обработка и тестирање на опрема:

  Бр име тип Квантитет Забелешка
  1 lapping машина W11-20 × 2500 1  
  2 Дигитален дисплеј хидраулични машини три ролери плоча WS11K-40 × 3000 1  
  3 машина за сечење Q11-20-2500 1  
  4 воздух компресор KY-11 1  
  5 ЕПП заварување МЖ-1000 2  
  6 Тиристори исправувач заварувач ZX-630 25  
  7 CNC машина за сечење SDYQ-5,0 2  
  8 СО2 гас заштитени заварување машина NB-500K 40  
  9 Сечење со плазма машина LGK-63в 1  
  10 Машината за лачно заварување ZXG-300-1 2  
  11 Полу-автоматска машина за сечење гас CG-30 4  
  12 Инвертер повеќенаменски машина за заварување BH-400 3  
  13 AC лак заварувач BX3-500 20  
  14 ЦПУ пламен сечење машина GS / II-8000 2  
  15 Воздухот плазма лак машина за сечење LGK8-160 1  
  16 Полу-автоматска машина за сечење CG1-30 3  
  17 машина за сечење копија CG2-150 1  
  18 Профил машина за сечење J3G-400A 1  
  19 Автоматска машина за заварување LHJ-3555 2  
  20 струг C616 2  
  21 струг CA6140 4  
  22 струг CW6162 1  
  23 струг J1C616 4  
  24 фреза X5042 2  
  25 фреза Универзална коленото тип X6132C 1  
  26 машини BC6063 6  
  27 Менувач hobbing машина Y38 2  
  28 Радијална бормашина Z3050 * 16/1 1  
  29 радијална бормашина Z3050 * 16/1 2  
  30 радијална бормашина Z3032 * 10/1 1  
  31 бормашина ZS4120 2  
  32 клупата вежба Z4112A 2  
  33 клупата вежба ZQ4124 1  
  34 JB30B тестирање влијание машина   1  
  35 Металографски машина примерок Q-2 1  
  36 диференцијални спектрофотометар CD-841 1  
  37 хелиум спектрофотометар WE-600A 1  
  38 рамнотежа анализа електрична енергија TG328A 1  
  39 Универзална машина за испитување WE-600A 1  
  40 Роквел цврстина тестер HR-150A 1  
  41 brinometer HB-3000 1  
  42 Во внатрешноста тврдоста тестер HLN-11A 1  
  43 Во внатрешноста тврдоста тестер TH140 1  
  44 густина метар TD-210 1  
  45 Прецизен мерач на бучава TES-1352A 1  
  46 Процент маса калибратор SB-3 1  
  47 Мал товар Викерс Тестер HV-5 1  
  48 Металографски примерок машина за полирање P-2 1  
  49 Целосно дигитален ултразвучни мааната детектор 欧 能 达 6100 1  
  50 Ласерски систем за мерење на паралелизам D670 1  
  51 Еден главен кран вратата зрак MH32t (MH30t / 10т) 1  
  52 Двојно зрак мост кран QD32t / 5t 1  
  53 Двојно зрак кран 20T / 5t 2  
  54 Двојно зрак кран 10т 2  
 • OEM / ODM

  Кога поставување на цел, мора да обезбеди стоката од спецификациите на моделот, главни димензии, оригиналниот производител или да се обезбеди производство на стоки цртежи, ако има било какви посебни барања се потребни за да се обезбеди, како што се боја, текстура, итн

 • R & D

  Постојат 21 професионални инженерски техничари, вклучувајќи 3 високи технички персонал, 8 дизајн на персонал (вклучувајќи висока технологија) и 10 средни техничари.

  Главната мерна опрема има WZ800A хидраулични универзална машина за испитување 1, JB30B тестирање влијание машина, сите видови на тест број цврстина опрема, PWC - зраци мааната детектор 1, 3 p - 2505 ротирачко магнетно поле детектор CXD - 1 1, BWC - 3 p - 3005 - HP интелигентни машини агент. хемиска лабораторија на напредна анализа опрема хемиски елемент кој може да брзо и прецизно се анализира материјалите што се користат во опрема.