• 28ee3875

Кингдао Kechengyi заштита на животната средина и Електростопанство технологија копродукции, ООД. е сеопфатна претпријатие се фокусира на опрема за истражување и развој, производство на опрема и услуги, особено за термоцентралата помошна опрема и опрема за заштита на животната средина. Компанијата има богата дизајн и производство искуство и многу успешни настапи на управувањето со пепел, згура ракување, прашина отстранување, desulfurization и denitration за CFB котел и pulverizing јаглен котел.

нашите дела

последните проекти

Нови производи постојано се произведени во фабриката, инсталирани во електрични централи и сродни индустрии, во придружба на услуги и техничка помош.

Гледај Повеќе
  •