Single muter slag crusher

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Roller Single Slag Crusher

1 Umum Pambuka

seri DGS-XXX slag roller single crusher utamané dipigunakaké kanggo ngremekake slag saka sistem slag ngaturaken saka tanduran daya. crusher wis desain cukup, struktur kompak, pasukan ngremekake kuwat, dhuwur suhu resistance, airtightness apik, stabil kinerja lan dipercaya, lan karakteristik minangka otomatis kontrol slag discharge, lan slag luwes crushing granularity

Ing siji crusher roller slag ora mung bisa digunakake ing kondisi slag apa udan, nanging slag garing uga suhu dhuwur kondisi apa, makarya bebarengan karo slag conveyor garing.

2 Technical paramèter lan Ciri

Miturut output, ing single roller roller slag bisa dadi telung jinis: DGS830, DGS1200 lan DGS60A, output pamilike punika ≤30t / h, ≤40t / tangan ≤60t / h

jinis Split prewangan pancikan

Gampang kanggo nginstal lan njaga. Kesalahan imbuhan saka concentricity kanggo roller batang utama cilik.

Dhukungan dening roller wheel

Kabèh mesin wis diinstal ing rodha roller, kang bisa dipindhah metu bebarengan ing alur guide yen pangopènan perlu, nggawe pangopènan luwih trep.

Precision casted Chrome dhuwur Papan alloy waos

Tahan kanggo suhu dhuwur saka 450 ℃, resistance dhuwur kanggo ngagem, casting kesalahan katon iku cilik.


  • Previous:
  • Next:

  •