Team kita

Qingdao Kechengyi Environmental Protection lan Electric Power Co., LTD. wis ditetepake sistem kontrol kualitas sampurna lan digawa metu Manufaktur lan manajemen peralatan miturut syarat sistem manajemen kualitas ISO9001; Supaya duwe partisipasi luwih ing lapangan daya termal internasional, perusahaan wis dijupuk saringan cocog kanggo langsung ngimpor lan ngekspor peralatan tanduran daya lan cadang. Perusahaan wis riset banget lan tim pembangunan lan tim produksi ngalami, kang ndadekake kapasitas produksi taunan tekan 4000 ton. Produk wis diadopsi dening luwih saka atusan tetanduran daya ing ngarep lan luar negeri kanggo kualitas produk banget lan sawise-sales service.

Organisasi Chart:

20170712151830_53015