pabrik Tour

  • Line Produksi

    perusahaan Jembaré saka luwih saka 30000 meter, Staff ana 128 wong, engineering profesional lan tenaga teknis luwih saka 40 wong, kalebu 3 teknisi senior, duwe awu-kelas kapisan, slag, ahli teknologi batu bara, slag anjog ing donya, coal teknologi peralatan ngaturaken, kabeh gambar desain nggunakake CAD desain komputer-dibantu, kapasitas produksi taunan saka 5000 ton.

    Main produksi, perkakas lan test peralatan:

    No. jeneng Koleksi Quantity Wigati
    1 lapping mesin W11-20 × 2500 1  
    2 tampilan Digital hydraulic mesin plate telung roller WS11K-40 × 3000 1  
    3 mesin shearing Q11-20-2500 1  
    4 kompresor Air KY-11 1  
    5 Submerged busar welding MZ-1000 2  
    6 Thyristor rectifier welder ZX-630 25  
    7 mesin nglereni CNC SDYQ-5,0 2  
    8 gas CO2 shielded busar welding NB-500K 40  
    9 mesin nglereni Plasma LGK-63C 1  
    10 Mesin busar welding ZXG-300-1 2  
    11 Semi-otomatis mesin nglereni gas CG-30 4  
    12 Inverter serbaguna mesin busar welding BH-400 3  
    13 AC busar welder BX3-500 20  
    14 CNC mesin nglereni semangat GS / II-8000 2  
    15 plasma Air mesin nglereni busar LGK8-160 1  
    16 mesin nglereni semi-otomatis CG1-30 3  
    17 mesin nglereni Copy CG2-150 1  
    18 Gambar mesin nglereni J3G-400A 1  
    19 welding otomatis LHJ-3555 2  
    20 lathe C616 2  
    21 lathe CA6140 4  
    22 lathe CW6162 1  
    23 lathe J1C616 4  
    24 mesin panggilingan X5042 2  
    25 Universal nyuda-jinis mesin panggilingan X6132C 1  
    26 planer BC6063 6  
    27 mesin hobbing Gear Y38 2  
    28 mesin ngebur Radial Z3050 * 16/1 1  
    29 pengeboran radial Z3050 * 16/1 2  
    30 pengeboran radial Z3032 * 10/1 1  
    31 pengeboran Power ZS4120 2  
    32 pengeboran bench Z4112A 2  
    33 pengeboran bench ZQ4124 1  
    34 JB30B mesin testing impact   1  
    35 sampel cutter Metallographic Q-2 1  
    36 spectrophotometer diferensial CD-841 1  
    37 spectrophotometer grating WE-600A 1  
    38 imbangan analisis lampu listrik TG328A 1  
    39 mesin testing Universal WE-600A 1  
    40 Rockwell atose tester HR-150A 1  
    41 brinometer HB-3000 1  
    42 Nang atose tester HLN-11A 1  
    43 Nang atose tester TH140 1  
    44 Kapadhetan meter TD-210 1  
    45 Precision gangguan meter TES-1352A 1  
    46 Tabel calibrator persentasi SB-3 1  
    47 mbukak cilik Vickers atose tester Set-5 1  
    48 mesin polishing sampel Metallographic P-2 1  
    49 Full digital detector cacat ultrasonik 欧 能 达 6100 1  
    50 Laser sistem Takeran parallelism D670 1  
    51 Single utama lawang Beam crane MH32t (MH30t / 10t) 1  
    52 Double Beam bridge crane QD32t / 5t 1  
    53 Double Beam crane 20t / 5t 2  
    54 Double Beam crane 10t 2  
  • OEM / ODM

    Nalika manggonke supaya, kudu nyedhiyani barang saka specifications saka model, dimensi utama, produsen asli utawa nyedhiyani gambar produksi barang, yen ana apa syarat khusus sing dibutuhaké kanggo nyedhiyani, kayata werna, susunan, etc

  • R & D

    Ana 21 teknisi engineering profesional, kalebu 3 personil senior technical, 8 Staff desain (kalebu tech dhuwur) lan 10 teknisi penengah.

    testing peralatan utama wis WZ800A hydraulic mesin testing universal 1, JB30B mesin testing impact, kabeh jinis nomer peralatan test atose, PWC - ray cacat detector 1, 3 p - 2505 puteran Magnetik detector lapangan CXD - 1 1, BWC - 3 p - 3005 - HP sing cerdas mesin agen. Ing kimia duwé peralatan analisis unsur kimia kang bisa cepet lan kanthi njelasno bahan digunakake ing peralatan.