Drum jinis awu adhem

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Drum Koleksi Ash Cooler

1. Umum Pambuka

Jinis drum awu adhem jinis drum exchanger panas digunakake kanggo cooling materi akeh, struktur lan proses exchanging panas kang beda saka sing saka panas exchanger biasanipun. Kanggo jinis drum awu adhem, telung cara transfer panas minangka radiasi termal, konduksi, lan konveksi sing makarya ing wektu sing padha, lan medium cooling utami banyu lan kaping kalih inggih punika air. Iku peralatan cooling efficiency awu dhuwur, kang dirancang kanggo nyukupi kabutuhan saka gedhe-volume CFB ketel. Drum awu adhem kasusun saka drum, piranti awu Isi, piranti discharge awu, piranti drive, piranti transmisi, sistem banyu lan piranti kontrol listrik, kang khusus digunakake kanggo cooling awu panas saka CFB ketel cooling

2. Struktur utama

Drum awu adhem kasusun saka drum, sistem puteran, sistem drive, awu Mudhun piranti, piranti discharge awu, sistem banyu lan piranti kontrol elektrik cooling. Struktur utama lan fungsi minangka nderek:

Drum: dumadi dening drum utama lan drum njaba, lan mbentuk rongga banyu terlampir bebarengan karo peserta Rotary lan pipe bali banyu. Tembok utama saka drum utama wis gandheng karo glathi meneng spiral-disusun lan glathi longitudinal, kang bisa nransfer panas slag kanggo banyu cooling sirkulasi dening konduksi termal, konveksi lan radiation.

drum iku bagéan apa utama saka adhem drum awu, lan adhem awu bisa dipérang dadi seri GTL single drum awu adhem lan seri GTLS multi-tabung screening drum awu adhem miturut struktur drum.

sistem puteran: dumadi saka ring ndhukung, ndhukung setir, lan nyekel setir. The ring ndhukung wis diinstal ing njaba saka drum, kang mimpin kanthi mekanisme driving push drum puteran ing papat gembong ndhukung. Ing dhuwur saka drum bisa diset kanthi ngatur setir ndhukung. Nyekel setir bisa matesi pamindahan sumbu saka drum.

Ash Mudhun piranti: iku digawe munggah saka manhole, peserta expansion, awu Mudhun pipe, tank awu, piranti awu sealing. Ketel ngisor awu bakal tumiba drum saka adhem awu liwat pipa awu Isi. Tank awu wis negatif-meksa sealing port. Piranti awu sealing bisa nyegah awu saka bocor dening tumindak anti-muter.

piranti discharge Ash: dumadi saka stopkontak awu sealing tutup lan awu outlet, lan diinstal karo negatif-meksa port online lan port discharge awu. Tutup sealing digawe saka rong bagéan dipindhah (bagean ndhuwur lan ngisor), kang trep kanggo pangopènan.

Cooling sistem banyu: iku digawe munggah saka puteran peserta, pipe banyu kanggo drum, bali pipe banyu, selang logam. Sistem iki bisa nggawa adoh panas digunakke saka awu. Ros puteran distributes banyu welingan lan bali banyu roto-roto ing mburi outlet, kang trep kanggo pangopènan lan aman uga. Ros puteran dilengkapi karo aksesoris safety minangka meksa meter, RTD, safety tutup. Sing aksesoris bisa diinstal ing pipo banyu cooling sesuai karo requirement saka karya.

piranti kontrol Electric: iku utamané ngrujuk ing kabinèt kontrol listrik lan instrument kontrol related, kang bisa nyalurake listrik lan kontrol sinyal kanggo awu adhem. Iku bisa ngirim metu sinyal remot kanggo entuk remot kontrol.

3.      Main Technical paramèter

Model saka awu adhem iku GTL (S) D - n × L (ngiwa utawa nengen), ing antarané, D stands for diameteripun drum (mm), kalebu 700mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm, lan 2000 mm; n stands for kapasitas (t / h); L stands for jarak antarane welingan lan stopkontak (mm). Miturut posisi instalasi beda, ngadhemke awu bisa diklasifikasikaké minangka jinis kiwa lan jinis tengen, madhep stopkontak awu adhem, kang kiwa jinis yen motor ing sisih kiwa lan jinis tengen yen motor ing sisih tengen. Dawa ngadhemke awu ora tetep, kang biasane gegandhengan karo kapasitas, suhu awu, lan dirating jarak antarane welingan lan stopkontak. Output awu adhem iku 0 - 80t / h. Lan suhu cooling 80 - 150 ℃

 4.      Instalasi Instruction

Selehake adhem awu ing lemah warata karo prewangan kapasitas luwih saka 6000Pa, (anchor bolt ora perlu), banjur nyeleh wesi ditempelake ing lemah kanggo patang sudhut saka awu ngadeg adhem, lan prakaryan ngelas wesi panggonan ing wesi ditempelake menyang nyegah obah nalika adhem awu disetel ing Panggonan tengen

Nalika dhasar punika luwih dhuwur tinimbang lemah, pour rong longitudinal utawa papat melintang kosong dhasar Strip beton karo kekuatan luwih saka C30 ing lemah. Nalika jinis kiwa lan tengen jinis awu adhem sing disusun sabanjuré kanggo saben liyane, kanggo pangopènan lan ndandani trep, ing motor drive kudu disusun ing sisih njaba, kang tegese sijine jinis kiwa awu adhem ing sisih kiwa, lan tengen ngetik ing sisih tengen.

seri GTL single drum awu adhem

kaluwihan:

1) output Gedhe, kang bisa tekan 80t / h ing maksimum

2) papan internal Gedhe, kang trep kanggo pengawasan lan gampang kanggo pangopènan karo biaya kurang.


  • Previous:
  • Next:

  •