Babagan awake dhewe

cd16276266-qingdao_kechengyi_environmental_protection_and_electric_power_technologies_co_ltd

Details Company:

Koleksi Business: Produsen

Market utama:

Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat, Eropah Wétan, Asia Wétan, Asia Kidul-Wétan
, Timur Tengah, Afrika, Oceania, Worldwide

Gambar Company:

Qingdao Kechengyi Environmental Protection lan Electric Power Co., LTD. punika perusahaan lengkap ngarahke ing riset peralatan lan pembangunan, Manufaktur peralatan, lan layanan, utamané kanggo tanduran daya peralatan tambahan termal lan peralatan lingkungan Proteksi. Perusahaan wis desain sugih lan pengalaman Manufaktur lan akeh pagelaran sukses ing jawab awu, jawab slag, bledug njabut, desulfurization lan denitration kanggo CFB ketel lan Pulverizing ketel coal.

Qingdao Kechengyi Environmental Protection lan Electric Power Co., LTD. wis ditetepake sistem kontrol kualitas sampurna lan digawa metu Manufaktur lan manajemen peralatan miturut syarat sistem manajemen kualitas ISO9001; Supaya duwe partisipasi luwih ing lapangan daya termal internasional, perusahaan wis dijupuk saringan cocog kanggo langsung ngimpor lan ngekspor peralatan tanduran daya lan cadang. Perusahaan wis riset banget lan tim pembangunan lan tim produksi ngalami, kang ndadekake kapasitas produksi taunan tekan 4000 ton. Produk wis diadopsi dening luwih saka atusan tetanduran daya ing ngarep lan luar negeri kanggo kualitas produk banget lan sawise-sales service.

produk utama perusahaan:

jinis Drum awu adhem, ember conveyor, ember elevator, ditempelake scraper conveyor, scraper slag conveyor, garing jinis slag conveyor, hydraulic mati-mati gapura, single roller slag crusher, awu baja bin, slag bin, de-mbanyoni bin, pakan listrik, wetting mixer, garing jinis akeh loader, tutup relief meksa, phase kandhel sistem pneumatic awu ngaturaken, dilute phase sistem pneumatic awu ngaturaken, sistem misahake awu batu bara, pneumatic tutup gapura pindho, tutup swing pneumatic, pump conthong, pump materi segel, pamisah awu batu bara , siklon kolektor, nyandhang-tahan sikut Keramik, joints t, lan macem-macem klep.

Adhering "desain-kelas kapisan, produk-kelas kapisan, layanan kelas kapisan" asas, layanan departemen sawise-sale saka perusahaan bisa nyedhiyani banget layanan wis sale, dodolan layanan lan layanan sawise-sale kanggo pelanggan.

1, Pre-sale layanan: dealing karo macem-macem konsultasi lan pitakonan, lan ngirim tenaga teknis profesional apa diselidiki ing situs kanggo nyedhiyani rencana desain pambuka lan saran cukup.

2, layanan Sales: teknisi engineering bakal tetep kontak karo pelanggan positif supaya minangka kanggo nyetel rencana desain, jadwal produksi, lan wektu pangiriman langsung adhedhasar kabutuhan customer lan laporan kemajuan kanggo wong-wong mau ing sembarang wektu, lan apa kabeh paling kanggo syarat pelanggan.

3, Sawise-sale layanan: ngleksanakake "nyedhiyani layanan ing situs ing sistem 24 jam", kang tegese personel bakal teka Situs apa pelanggan 'kanggo nyedhiyani layanan ing 24 jam sawise kita tak telpon saka pelanggan (ing Cina). Kita bakal nyedhiyani produk kualitas lan layanan apik kanggo pelanggan lan tenanan welcome panganggo anyar teka kanggo ngunjungi perusahaan kita ing wektu sing padha.