• 28ee3875

Qingdao Kechengyi Environmental Protection lan Electric Power Co., LTD. punika perusahaan lengkap ngarahke ing riset peralatan lan pembangunan, Manufaktur peralatan, lan layanan, utamané kanggo tanduran daya peralatan tambahan termal lan peralatan lingkungan Proteksi. Perusahaan wis desain sugih lan pengalaman Manufaktur lan akeh pagelaran sukses ing jawab awu, jawab slag, bledug njabut, desulfurization lan denitration kanggo CFB ketel lan Pulverizing ketel coal.

Works kita

proyèk anyar

produk anyar sing saya diprodhuksi ing pabrik kita, diinstal ing tetanduran daya lan industri sing gegandhengan, diiringi dening layanan lan Bimbingan Teknis.

ndeleng liyane
  •